Meer mogelijk maken voor mensen met verstandelijke beperking

Heeft u een goed idee? Voor een nieuwe activiteit, een nieuwe technologie, een nieuw hulpmiddel of voor wetenschappelijk onderzoek? En draagt dit idee bij aan het welzijn van mensen met een verstandelijke beperking? Dan komt u misschien in aanmerking voor subsidie.

Stichting SPZ ondersteunt initiatieven die vernieuwend zijn en waar zoveel mogelijk mensen met een verstandelijke beperking iets aan hebben. Dat doen we van harte, volgens onze protestants-christelijke en humanitaire waarden.
Samen is er veel mogelijk!

Stichting SPZ slaat de handen ineen met HandicapNL

Stichting SPZ heeft onlangs een groot deel van haar vermogen overgedragen aan HandicapNL. Samen creëren zij daarmee een nieuw Fonds SPZ, dat projecten steunt voor een betere positie van mensen met een verstandelijke beperking.Het nieuwe Fonds SPZ wordt door HandicapNL beheerd en besteed aan vooruitstrevende projecten voor de participatie van mensen met een verstandelijke beperking. Dat betekent een nieuwe procedure voor het indienen van subsidieaanvragen

Dien uw project in voor de Pier de Boer-prijs 2021

Heb je een goed idee of project dat participatie van mensen met een verstandelijke beperking bevordert door leren en werken? Waarin leven lang leren, arbeid en meedoen samenkomen? Ding mee naar de Pier de Boer-prijs 2021 en maak kans op 30.000 euro. Meer weten?